GOPRO HERO4 REVIEW & KOPEN

GoPro HERO4 Black

HERO4 Black

De HERO4 Black is de beste van de op 5 Oktober 2014 uitgekomen nieuwe camera’s en volgt de Hero3+ Black op. De Black edities waren altijd de beste uit de reeks en dit is zeker zo gebleven. GoPro heeft zijn best gedaan om de action camera weer veel te verbeteren en dat is zeker gelukt. Met een camera kwaliteit van 4kp/30fps en 1080p/120fps zorgen ervoor dat de camera zowel bioscoop kwaliteit kan maken als slowmotion video opnemen met 1080p. Daarnaast is de camera uitgerust met verschillende nieuwe features zoals Bluetooth, QuikCapture, HiLight Tag, Protune en nog veel meer.

Klik links op "REVIEW" voor een review van ons
Klik op "KOPEN" om de camera te kopenHERO4 Silver

De Hero4 Silver action camera is samen met de HERO4 Black en de HERO uitgekomen op 5 oktober 2014. De HERO4 Silver is de opvolger van de GoPro Hero3+ Silver. De Black edities waren altijd de beste uit de reeks en dit is zeker zo gebleven. De Silver heeft verschillende upgrades gekregen waardoor het een stuk fijnere camera maakt. Het heeft een ingebouwd touchscreen display gekregen en features zoals Night Photo, Night Lapse, Bluetooth, HiLight Tag, Superview stand, Auto Low Light, QuikCapture, Protune en de audio hardware en software heeft een upgrade gekregen. Hieronder staat duidelijk uitgelegd wat de nieuwe features allemaal te bieden hebben.

Klik rechts op "REVIEW" voor een review van ons
Klik op "KOPEN" om de camera te kopen

GoPro HERO4 Silver


GoPro HERO

De HERO is de 3de Action camera van GoPro die op 5 oktober 2014 is uitgekomen. De camera heeft een totaal andere insteek als de HERO4 Black & Silver en dat valt ook op aan de naam. De reden waarom de HERO op de markt is gekomen is omdat het een instapmodel is. De camera is namelijk aanzienelijk goedkoper dan de andere GoPro modellen. De prijsklassen van de HERO ligt rond de 150. Echter is de GoPro HERO voor zijn prijs nog een prima action camera met opnamens van 1080p-30fps en 720p-60fps. Bekijk hieronder de goedkoopste aanbieder van de GoPro HERO en lees hieronder verder over de verschillende specificaties van de action camera.

Klik links op "REVIEW" voor een review van ons
Klik op "KOPEN" om de camera te kopen